Interessante og ukendte emner

Written by admin on October 29, 2018 Categories: 

Der er efterhånden skrevet en bog om samtlige emner man kan komme i tanke om, men nogle emner er dog mere udforsket en andre. Nogle af de emner der ikke er udforsket så meget har stadig en stor efterspørgsel, men er af den ene eller anden årsag ikke blevet udforsket særlig meget. Det betyder ikke der ikke findes nogle bøger om emnet, det betyder blot der er færre af dem, og du måske skal søge lidt længere efter en god bog om emnet.

I denne artikel ser vi nærmere på 3 interessante emner, der desværre ikke er blevet skrevet mange bøger om i nyere tid, men der dog stadig har nogle bøger der omhandler emnet.

At blive ældre med ynde

Ja her kunne man godt sige at “botox 101” kunne være svar nok, men hvordan kan du faktisk blive gammel på en sund og naturlig måde? Det emner fokusere mere på sund aldring frem for hvordan man kommer til at se sund og ung ud.

Emnet i sig selv er rigtig interessant, men ofte overset fordi de fleste af os vel nok ikke tænker over det, før tyngdekraften har gjort sit og rynkerne har sat sig, og så er botox den hurtigste og nemmeste løsning.

Investere lidt tid i at lære om hvordan du kan blive gammel, men forblive sund og forhåbentlig leve et langt og godt liv.

Spille guides

Det er de færreste der kan sige sig fri for til tider at have oddset, gamblet, eller væddet på det ene eller det andet. Hvis det er noget du gør meget i, så vil det nok være en rigtig fornuftig ide at lære så meget som muligt, det kan du bland andet gøre ved at bruge Unibet Casino gratis guide til hvordan du kan optimere dine odds.

Alle vil selvfølgelige gerne have svar til hvordan de kan vinde penge på væddemål, så emnet i sig selv er rigtig populært, men der findes dog meget få bøger om emnet. Det skyldes måske at det er rigtig svært at skabe et overskud ved at vædde, men hvis du virkelig kender din sport, og laver den rigtige analyse, så er det bestemt ikke umuligt.

Kunsten ved være ligeglad

Det lyder måske lidt underligt, men der kan faktisk være rigtig store fordele ved at være mere ligeglad. Det kræver selvfølgelig man er ligeglad med de meningsløse ting, og i stedet for fokusere på de ting der betyder noget.

Fordelen ved at være ligeglad med de ligegyldige ting er at du reducere dit stress niveau, og samtidig fokusere på de ting der er din energi og fokus værd.

Det lyder måske nemt nok, men det kan være rigtig svært ikke at overtænke ligegyldige situationer, og det skaber kun mere uro at tænke over det.

Vil du gerne være i stand til at bruge din energi på noget der virkelig er det værd, så forslår jeg Mark Manson’s The Subtle Art of Not Giving a F*ck. Det er en af de få bøger der er omkring emnet, og er en af de eneste skrevet i nyere tid.

Comments Off on Interessante og ukendte emner