Find inspirerende bøger til sommeren

Written by admin on May 25, 2020 Categories: 

Der er ikke noget bedre end en god sommer med skønne bøger. Det er dejligt at sidde i solen med en god historie, og det er uanset, om man er til skønlitteratur, biografier, spændingsromaner, krimier eller nogle af de andre spændende genrer. Vi har her samlet fem forskellige bøger, som vi absolut mener, at man skal læse den kommende sommer, for de kan give lige præcis den inspiration, som vi alle har brug for. Det gælder om at finde nogle interessante emner i bøger frem, og her kommer nogle gode forslag.

Vælg den inspirerende læsning

De fem udvalgte bøger er som følger:

1. Den lille prins. Denne perle har rigtig mange år på bagen, og det er en fortælling, der har fået sin plads i historien. Bogen kan læses af både børn og voksne, og den har et budskab til os alle.

2. Nuets Kraft. Trænger man til mere nærvær i hverdagen, og har man et ønske om et være til stede i nuet, så kan denne bog gøre underværker. Den er forholdsvis nem at læse, og den er svær at lægge fra sig. I takt med at man kommer ind i den, falder tingene mere og mere på plads i det indre, og den giver en god læring, som man kan tage med videre.

3. Alkymisten. Der er ikke mange mennesker, der ikke kender denne inspirerende bog, der handler om at følge sit inderste. Alkymisten drager ud på spændende eventyr, og man følger hans rejse, som ender et helt andet sted, end man umiddelbart havde forventet.

4. Seeren. Her er tale om en helt utrolig historie, der kan få nakkehårene til at rejse sig på de fleste. Hvis man tror på det overnaturlige, så kan man med sikkerhed få glæde ved denne bog.

5. Råd fra en ven. Har man drømme om at leve sit liv på en helt anden måde, så kan man finde inspiration i denne klassiker.

God sommer!

Comments Off on Find inspirerende bøger til sommeren